Nordjysk Veteranrally 2021

2020 og 2021 vil blive år, der kommer med i historiebøgerne, desværre ikke for nogle positive år, men for nogle år med pandemi i hele verden – nogle år hvor stort set alt blev sat i stå.

Desværre blev Nordjysk Veteranrally i 2020 aflyst grundet Covid19 – MEN nu er der lys forude for os alle, der har interesse for veteran lastbiler, og det sociale der hører med til denne hobby. Holder de nuværende meldinger og tidsplaner, ja så forsvinder alle restriktioner pr. 1 august 2021 her i Danmark – OG DET BETYDER Nordjysk Veteranrally 2021 kan gennemføres!!

Vi i Dansk Lastbil Nostalgi kan invitere til Nordjysk Veteranrally lørdag d. 14 august 2021, og det bliver det 9. af slagsen, samt 3. gang på de fantastiske arealer hos DEKRA AMU Center Nordjylland i Sæby. Med tanke på de sidste 3 gange hvor vi har været tilstede i Sæby, ja så kan vi kun kigge tilbage på en masse glædelige oplevelser. Vi har haft besøg af veteran entusiaster med deres lastbiler fra hele det danske land, fra Norge, Sverige og Tyskland, samt vi har modtaget opbakning fra mange lokale tilskuere, ja faktisk tilskuere fra det meste af Danmark.

Som altid vil en hel flok af frivillige både medlemmer og ikke medlemmer, starte med at bygge alle faciliteter op start/midt uge 32, dette for at kunne byde de første gæster velkommen med deres lastbiler torsdag aften d. 12 august kl. 16:00.

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag d. 14 august, hvor vi vanen tro byder alle deltagere på morgenkaffen og rundstykker. Kl. 10.00 byder værkstedschef Jens Jørgensen, STIHOLT velkommen og selve rallyet skydes i gang af foreningens super proffe kommentator Chris Svendsen som sørge for at få alle biler sendt afsted i et jævnt flow – ud på en fantastisk køretur i det nordjyske – en tur der er delt op i to ruter, således der ikke skabes for meget kø rundt omkring på poster og små veje. Man kører den ene rute om formiddagen og den anden når man har fået sin frokost på Trafikcentret i Sæby, og som igen i år er sponsoreret af Pit Stop! Ja, eller man kan vælge at køre en tur om formiddagen, spise sin frokost på Trafikcenteret og herefter komme tilbage på pladsen hos DEKRA, hvor der kan nydes socialt samvær med andre ligesindede i vores lækre bistro, eller under vores overdækkede udendørs areal, hvor der serveres gode ting og sager fra de opstillede pølsevogne. Der vil også være forskellige udstillinger på pladsen, som man kan se på samt hoppeborg for de yngste gæster.

Der vil være åben for alle, også for folk uden veteranbiler i hele perioden – alle er velkommen til at kigge forbi pladsen og se på flotte biler eller til at spise med i Bistroen, ja eller bare nyde en god snak på vores overdækkede terrasse med en lille forfriskning. Det er ganske gratis at komme ind – SÅ SPRED gerne budskabet herom!

Medlemmer af Dansk Lastbil Nostalgi kan fra d. 1 maj tilmelde sig Nordjysk Veteranrally 2021 her på hjemmesiden.

Med håbet om nogle dejlige varme dage i fantastisk selskab – glæder vi os i Dansk Lastbil Nostalgi til at byde alle hjertelig velkommen

Klik her for online tilmelding

Klik her for program