Nordjysk Veteranrally 2023

Dansk Lastbilnostalgi byder jer alle velkommen til Nordjysk Veteranrally for 11. gang.
De smukke biler skal vises frem for nordjyderne, og vi glæder os allerede. Nordjysk Veteranrally 2023 løber af stablen lørdag den 12 august.

Det sker som vanligt hos DEKRA Nordjylland A/S på køreteknisk anlæg i Sæby, som igen i år har indvilliget i at lukke anlægget for, at vi kan låne det allerede fra torsdag aften. For dem, der bare ikke kan få nok diesel os og mere eller mindre sandfærdige historier fra de gamle dage, åbner vi pladsen allerede torsdag den 9 august kl 16.00.  Der vil være mulighed for at få bilen ind fra torsdag aften, hele fredagen og indtil lørdag morgen kl. 09.00.

Som altid vil en hel flok af frivillige både medlemmer og ikke medlemmer, starte med at bygge alle faciliteter op midt i uge 32. Kom gerne og giv et nap med.

Vores fantastiske Bistro er åben fra torsdag aften, fredag samt lørdag. I Bistroen kan der købes dagens aftensmad mm, samt en læskende drik. Dertil kommer fantastisk socialt samvær med andre veteranentusiaster.

Fredag d. 11 august er pladsen åben hele dagen, og der er mulighed for at sparke dæk og bytte historier.

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag d. 12 august, hvor vi igen i år byder alle deltagere på morgenkaffe og rundstykker.
Kl. 10:00 skydes selve rallyet i gang. Vores egen veteran Chris Svendsen vil præsentere hver enkelt bil ved afgang, sikkert med en historie som er delvis stueren og sikkert løwn.

Rallyet starter officielt lørdag morgen med indregistrering af alle lastbilerne i Foreningens udstillingstrailer. Her får alle deltagere udleveret et deltagernummer, kort over ruten sammen med en goodiebag.

Igen i år er turen på 2 etaper. Den ene tur om formiddagen og efter at have nydt frokosten hos Trafikcenter Sæby (Stiholt) køres etape 2. Det skal dog siges, det er frivilligt om man vil med ud i den nordjyske natur på køreturen eller blot blive på pladsen og nyde dieselosen.

Til sidst mødes alle igen på pladsen hos DEKRA, hvor der vil være præmieoverrækkelse som afslutning på dagens køretur. Om aftenen vil der være mulighed for en festlig aften i bistroen.

I løbet af hele weekenden vil pladsen være åben for alle, både store og små – der vil være mulighed for at se på bilerne, lørdag vil der være modelbiler, og der er selvfølgelig også noget for de helt små.

Medlemmer af Dansk Lastbil Nostalgi kan fra d. 1. maj tilmelde sig Nordjysk Veteranrally 2023 på hjemmesiden.

Tilmeldingen er beskyttet med adgangskode, og denne adgangskode bliver tilsendt medlemmerne, så man kan tilmelde sig via hjemmesiden.

Vi i Dansk Lastbil Nostalgi glæder os til at byde alle hjertelig velkommen.
De bedste rallyhilsner

Klik her for online tilmelding (åbner 1. maj)

Klik her for program

Klik her for on-line tilmelding (åbner 1. maj)

Klik her for program

Kort til Nordlig rute kommer senere

Kort til Sydlig rute kommer senere