Nordjysk Veteranrally 2024

Dansk Lastbilnostalgi inviterer for 12. gang til Nordjysk Veteranrally i Sæby.

Jeres flotte og nostalgiske køretøjer skal vises frem i Nordjylland, og det sker i weekenden den 10. august.

Som de sidste mange år har DEKRA i Sæby igen lånt os deres køretekniske anlæg. At vi kan holde arrangementet med asfalt under dæk og træsko er skønt for os alle. Det vil være muligt at komme ind på pladsen fra kl. 16 og helt indtil lørdag den 10. august kl. 9. Det betyder, at der er rigeligt med tid til at bytte løgnehistorier, beundre hinanden og spænde det sidste spændebånd.

På pladsen er der bad og toiletter (ikke fancy som i Recharge City), men dog muligt. Vores Bistro vil være åben under hele arrangementet. Det vil være muligt at købe mad, læskende drikke, mm. Dertil kommer fantastisk socialt samvær med andre veteranentusiaster.

Kommer man inden lørdag, kan vi altid bruge en hånd, så alt bliver klart, uden at vores frivillige skal slides helt op.

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag den 10. august, hvor vi igen i år byder alle deltagere på morgenkaffe og rundstykker. Kl. 10:00 byder foreningens formand velkommen. Samme dag holder Sæby 500 års købstadsjubilæum, hvor der vil være Royalt besøg, så forvent mange mennesker og meget politi i Sæby i løbet af weekenden (husk nu en ren skive med riigeligt hviletid)

Husk ved ankomst, skal man indskrives i Dansk Lastbil Nostalgis trailer, hvor man får udleveret deltagernummer, rutekort og goodiebag.
OBS: Det er kun muligt at få sin lastbil ind på pladsen, hvis man er tilmeldt rallyet.

Igen i år er turen på 2 etaper. Den ene tur om formiddagen, og efter at have nydt frokosten hos Trafikcenter Sæby (Stiholt) køres etape 2.

Til sidst mødes alle igen på pladsen hos DEKRA, hvor der vil være præmieoverrækkelse som afslutning på dagens køretur. Om aftenen vil der være mulighed for at fejre sejren i bistroen.

I løbet af hele weekenden vil pladsen være åben for alle, både store og små – der vil være mulighed for at se alle de deltagende lastbiler, lørdag vil der også være modelbiler, fjernstyret lastbiler, osv.

Medlemmer af Dansk Lastbil Nostalgi kan fra d. 1. maj tilmelde sig Nordjysk Veteranrally 2024 på hjemmesiden.

Tilmeldingen er beskyttet med adgangskode, og denne adgangskode bliver tilsendt medlemmerne, så man kan tilmelde sig via hjemmesiden.

Dansk Lastbil Nostalgi glæder os til at byde alle hjerteligt velkommen.

De bedste rallyhilsner
Rally udvalget

Klik her for online tilmelding (åbner 1. maj)

Klik her for program

Klik her for on-line tilmelding (åbner 1. maj)

Klik her for program

Kort til Nordlig rute kommer senere

Kort til Sydlig rute kommer senere