Nordjysk Veteranrally 2020 – Aflyst

2020 bliver et år vi nok aldrig vil glemme, et år der bliver skrevet ind i historiebøgerne, året med COVID-19 som desværre har lagt det meste af verden i dvale – og heldigvis kun næsten alt, for vi i Dansk Lastbil Nostalgi håber og tror stadig på en god sommer uden COVID-19.

Og med en god sommer for døren, vil vi i Dansk Lastbil Nostalgi igen i år invitere til Nordjysk Veteranrally lørdag d. 8 august 2020 i det nordjyske, faktisk nummer 9 af slagsen og nummer 3 på de fantastiske arealer hos DEKRA AMU Center Nordjylland A/S i Sæby. Med tanke på de sidste par år, hvor vi har været tilstede i Sæby, ja så kan vi kun kigge tilbage på en masse glædelige oplevelser. Vi har haft besøg af veteran entusiaster med deres lastbiler fra hele det danske land, fra Norge, Sverige og Tyskland, samt vi har modtaget opbakning fra mange lokale tilskuere, ja faktisk tilskuere fra det meste af Danmark. Faktisk har vi også i år allerede fået henvendelser fra veteran entusiaster fra Holland.

Som altid vil en hel flok af frivillige både medlemmer og ikke medlemmer, starte med at bygge alle faciliteter op start/midt uge 32, dette for at kunne byde de første gæster velkommen med deres lastbiler torsdag aften d. 6 august kl. 17:00.

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag d. 8 august, hvor vi vanen tro byder alle deltagere på morgenkaffen og rundstykker. Kl. 10.00 skydes selve rallyet i gang af vores fantastiske borgmester Birgit Hansen. Efter Birgits ”startskud” vil foreningens super proffe kommentator Chris Svendsen sørge for at få de resterende biler sendt afsted i et jævnt flow – ud på en fantastisk køretur i det nordjyske – en tur der er delt op i to ruter, således der ikke skabes for meget kø rundt omkring på poster og små veje. Man kører den ene rute om formiddagen og den anden når man har fået sin frokost på Trafikcentret i Sæby, og som igen i år er sponsoreret Pit Stop! Ja eller man vælger at køre en tur om formiddagen, spise sin frokost på Trafikcenteret og herefter komme tilbage på pladsen hos DEKRA, for at nyde det sociale samvær med andre ligesindede i vores lækre bistro, eller under vores overdækket udendørs areal, hvor der serveres gode ting og sager fra de opstillede pølsevogne. Der vil også være forskellige udstillinger på pladsen, som man kan se på samt hoppeborg for de yngste gæster.

Der vil være åben for alle, også for folk uden veteranbiler i hele perioden – alle er velkommen til at kigge forbi pladsen og se på flotte biler eller til at spise med i Bistroen, ja eller bare nyde en god snak på vores overdækket terrasse med en lille forfriskning. Det koster ikke noget at komme ind, hverken for deltagere eller gæster – SÅ SPRED gerne budskabet herom!

Med håbet om nogle dejlige varme dage i fantastisk selskab – glæder vi os i Dansk Lastbil Nostalgi til at byde alle hjertelig velkommen.

Som vi plejer, åbner vi for tilmelding den 1. april, men kun for foreningens medlemmer. Den 1. maj åbner vi tilmeldingen for alle – såfremt der fortsat er ledige pladser.

I år tilbyder vi ud over de sædvanlige tilmeldingsmuligheder også mulighed for on-line tilmelding via hjemmesiden.

Indtil tilmeldingen er åben for alle, er tilmelding beskyttet med adgangskode, som foreningens medlemmer får tilsendt via mail den 1. april 2020.

Fra 1. maj er tilmelding mulig uden adgangskode – såfremt der fortsat er ledige pladser.

Klik her for online tilmelding

Klik her for program