Nordjysk Veteranrally 2022

Nyt år nye tider – vi gik alle ind i 2022 med et ønske om, at der nu skulle være ro i verden, ”coronaen” var der ved at være styr på, og vi kunne nu ånde mere eller mindre lettet op. Vores gode gamle hverdag var på vej tilbage – men ak nej, sådan skulle det ikke være.
Hr. Putin havde andre planer og invaderede Ukraine. Det har igen givet uro i vores del af verden, vores så savnede hverdag blev igen ”forstyrret” – de stakkels mennesker i Ukraine må sloges for deres eget land og hjem, kvinder og børn har måttet flygte!
Det er simpelthen ubegribeligt, at dette kan ske i et ellers så dejlig Europa i dette herrens år 2022. Med disse store bekymringer rundt om os, er vi nødt til at sætte vores egne små hver daglige bekymringer lidt i relief. Vi har det jo faktisk rigtig godt, ja faktisk har vi så stor en frihed, at vi stadig kan mødes på vores arbejde, til vores hobbyer – vores familier kan trygt færdes rundt, og vi kan leve et mere eller mindre almindeligt liv!
Vi kan faktisk leve så almindeligt, at vi i Dansk Lastbilnostalgi nu igen kan byde jer alle velkommen til Nordjysk Veteranrally, og denne gang for 10. gang! Det er simpelthen blevet tid til, at vi, der har interessen for nostalgi og gamle lastbiler, igen skal mødes til social hygge og vores alle sammen fælles interesse.
Der skal byttes historier fra en svunden tid, de gamle biler skal luftes og vises frem, ja og vi skal alle nyde nogle fantastiske stunder sammen. Det hele sker i weekenden den 11/12/13 og 14. august.

Igen i år har vi været så heldige, at kunne afholde Nordjysk Veteranrally på pladsen hos DEKRA AMU Center Sæby. Og hvorfor er vi alle sammen så glade for netop det – jo det er vi, fordi DEKRA er en fantastisk stor støtte for Dansk Lastbil Nostalgi og vores Nordjyske Veteranrally, og ikke mindst fordi
Sæby er et ”varemærke” fra dengang, hvor der var tid til et stop hos STIHOLT. Der var tid til at få fikset bilen eller få den vasket, og der var tid til at chauffør kunne møde en god kammerat i cafeteriaet til en kop kaffe og en lille snak.

Vi forsøger os igen i år med en lidt længere samling for dem, der har tid og lyst til det, vi starter nemlig torsdag d. 11. august, hvor vi slår dørene op kl. 16:00 på pladsen Kjeldgaardsvej 4, Sæby. Her vil der være mulighed for at komme ind og parkere sin lastbil, samt besøge vores fantastiske bistro, hvor der vil være socialt samvær samt mulighed for at købe dagens aftensmad mm.

Fredag d. 12 august er pladsen åben hele dagen, og man kan fint komme ind og parkere – hele dagen igennem vil alle frivillige gå og gøre det sidste klar til årets Nordjyske Veteranrally, så her er alle velkommen til at give en hånd med. Selvfølgelig har vores bistro åben hele dagen, så man kan styrke sig med vådt og tørt!

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag d. 13 august, hvor vi igen i år byder alle deltagere på morgenkaffe og rundstykker. Kl. 10:00 byder borgmester Birgit Hansen velkommen og selve rallyet skydes i gang. Og selvfølgelig bliver det vores fantastiske kommentator Chris Svendsen, der
sender alle biler afsted med en lille historie om bilen og helt sikkert også med en ”frisk” bemærkning. (Han skal slet ikke lade være) Igen i år har vi valgt at dele turen op i 2 etaper, en nord og en syd tur – man kører den ene tur om formiddagen og den anden om eftermiddagen, når man har nydt sin frokost hos Thomas og co på Trafikcenter Sæby Syd (Stiholt). Til sidst mødes alle igen på pladsen hos DEKRA, hvor der vil være præmieoverrækkelse som afslutning på dagens køretur. Om aftenen vil der være mulighed for en festlig aften i bistroen.

I løbet af hele arrangementet vil der være åben på pladsen for alle, både store og små – der vil være mulighed for at se på bilerne, lørdag vil der være modelbiler, og der er selvfølgelig også noget for de helt små.

Medlemmer af Dansk Lastbil Nostalgi kan fra d. 1. maj tilmelde sig Nordjysk Veteranrally 2022 her på hjemmesiden.

Tilmeldingen er beskyttet med adgangskode, og denne adgangskode bliver tilsendt medlemmerne, så man kan tilmelde sig via hjemmesiden.

Idet vi alle håber på nogle fantastiske dage med sol og fantastisk fællesskab, glæder vi os i Dansk Lastbilnostalgi til at byde alle hjertelig velkommen.

De bedste rallyhilsner
Rally udvalget

Klik her for online tilmelding (åbner 1. maj)

Klik her for program