Nyhedsbrev fra formanden

Kære medlem af DLN

Så kom sommeren, ja eller hvad man nu skal kalde det – “Dansk Sommer” med lidt sol, regn og en omgang storm!

Vi i bestyrelsen har afholdt bestyrelsesmøde den 10 juni – ja, lidt lang respons tid fra formanden om at få lavet et nyhedsbrev herom, men som så mange andre har jeg haft kalenderen fyldt op. Hvorom alting er, så hermed en opdatering.

Der er som sådan ikke sket de helt store nye ting. Det bedste at notere sig, er vel at vi har fået gang i vores foreningsdage, vi kan igen nyde en kop kaffe i fællesskabet, få sparket lidt dæk og byttet gode historier. Ja, lidt praktisk er der også sket, der er lavet smårep på vores biler, Mercedes ‘en har fået ny kobling og ny tank – 81´eren har fået ny slanger så den kan holde vand igen.
Vi har også fået vores nye pavillon som er blevet givet af FDE Fonden, samt vi har fået nye “barborde” med flotte lastbil billeder på bordpladerne, så jo jo lidt sker der da.

Ligeså kan vi vel også glæde os over at flere af jer medlemmer bakker op om de ture i hver især får stablet på benene, både de lokale ture i jeres nærområder, men også de større ture der bliver stablet på benene i det danske land. I weekenden 19/20/21 juni hvor turen gik fra det nordjyske, ned over vestkysten til destination Chr. Feld (ca. 20 biler var med på vej ned over) – lørdag den 20 juni var der over 40 biler da der var flest med på ruten – en fantastisk tur i det sønderjyske med blå himmel og sol! Tak til Torben og gutterne i syd for en rigtig flot tur. Ja og i den forgangne weekend har der været tur til Fyn, så vidt jeg er informeret var der tilmeldt ca. 70 biler til turen om lørdagen! MEGA flot at i bakker hinanden op, det er jo ikke kun 5 min der bliver brugt på at planlægge disse ture! Tak til “Fynske Veteranlastbiler og lastbiler over 25 år” for en flot stykke arbejde!
HUSK, HUSK, disse ture er noget i som medlemmer selv står for, men hvor er vi glade for i foreningen at gør dette, og ligeså glade for at i får vores trailer med ud, så vores sponsorer får deres reklamer vist rundt i det danske land.
Af kommende arrangementer, kan jeg nævne “træffet” hos Conni og Aksel Junker, som vi Dansk Lastbil Nostalgi er gået sammen med dem om at lave. Et træf hvor det er muligt at vise “veteranen” frem, så tage din lastbil eller konen med på “udstilling”.
Såfremt dette bliver en succes, vil dette blive et tilbage vendende arrangement – og altid være den første weekend i august.

Desværre er vi blevet nød til at aflyse Nordjysk Veteranrally 2020, der er simpelthen for mange restriktioner vi skal forholde os til i en sådan stor forsamling – men Rallyudvalget har lovet at de kommer jo STÆRKT tilbage i 2021 😊
Til vores aflyste rally var der tilmeldt en “bande” på 4 biler fra Holland, disse har ikke opgivet deres tur til skandinavien selvom coronaen har haft sit indtog. De har meldt deres ankomst i foreningen den 8 august, hvor de gerne vil hilse på os inden deres tur forstætter til Fyn og Langeland. Så sæt gerne lidt tid af denne dag, til lidt socialt samvær. Vi ved endnu ikke hvilket tidspunkt på dagen de kommer, men vi forventer at der bliver en eller anden form for fællesspisning til aften. (Nærmere info vil blive sendt ud særskilt på et senere tidspunkt)

Vores gode venner og medlemmer i Norge håber stadig på vi kan komme en tur op og besøge dem i september måned – der vil blive sendt særskilt indbydelse ud på dette, så snart der foreligger helt klare retningslinjer etc, men sæt allerede nu X i kalenderen den anden weekend i september.

Som informeret i sidste nyhedsbrev, har vi været så heldige at TechCollege Aalborg vil komme og reparere fugerne på vores hal, og det starter de ud med i uge 33.

Vores biler er samme status som sidst, vi har alle bilerne endnu, men der er flere der er interesseret i at købe 81`eren, så mon ikke vi kan være så heldig at den bliver solgt hen over efteråret – og mon ikke vi så også kan være så heldig at Stiholt kan have T92`eren klar til sæson 2021.

Sidst men ikke mindst er vi nu kommet så langt at vi kan sætte dato på vores generalforsamling, da vi har fået grønt lys fra de offentlige myndigheder om at kunne afholde denne. Så sæt kryds i kalenderen til lørdag den 26 september. Vi fremsender indkaldelse til alle aktive medlemmer indenfor nærmeste fremtid.

Bestyrelsen vil afholde næste bestyrelsesmøde søndag d. 6 september 2020, så har du punkter du mener vi skal drøfte på bestyrelsen, hører vi rigtig gerne fra dig herom.

I og jeres nærmeste ønskes alle en helt fantastisk sommer!

På vegne af bestyrelsen
Jim Jensen Formand for DLN