Nyhedsbrev Covid-19 den 9. oktober 2020

God formiddag alle !

Ja, så blev det tid igen til COVID info i Dansk Lastbil Nostalgi.
Aktiviteter i regi af Dansk Lastbil Nostalgi er stadig på pause – dette fordi den danske stat har forlænget restriktioner om forsamling etc til den 31. Oktober 2020, og vi i Dansk Lastbil Nostalgi viser selvfølgelig samfundssind og passer på os selv og hinanden.
Når det så er skrevet, skal jeg da understrege, at det på ingen måde er forbudt at samles op til 50 personer i vores kære forening, og det er jo et valg I som medlemmer selv tager. Alle, der er medlem, er velkommen til at mødes i foreningens lokaler, som de har lyst til, (er der et medlem, der har åbnet døren, er gæster da også velkommen, så længe der ikke overskrides de 50 personer), og selvfølgelig kan man købe en kop kaffe eller noget koldt drikke fra køleskabet – man skal bare selv sørge for det, da vi som forening ikke serverer rundstykker eller frokost

😉

Ja, vi kan vel alle blive enige om at dette er godt “træls”, men sådan er tingene, og det må vi tage til efterretning. Desværre ser det ikke ud til, at der sådan lige foreligger en kur mod corona, så jeg tror desværre, at vi skal forholde os til dette i en rum tid endnu. Ovenstående er gældende, indtil vi i bestyrelsen melder noget nyt ud.

På bestyrelsens vegne

Formand Jim Jensen