Nyhedsbrev fra formanden nov. 2020

Så vågnede formanden op og fik taget sig sammen til at skrive et nyhedsbrev til jer alle, dette med info/updates fra vores bestyrelsesmøde der blev afholdt i foreningens lokaler den 24 oktober 2020.

Vi kan jo ikke prale af at der meget positivt i hverdagen – hele Danmark er igen ramt af COVID19 pandemien, og specielt hos os her i den nordlige del af Jylland er vi ramt af en ”mulig” virus, nemlig CLOSTER-5 fremkommet hos mink. Men på med ”jahatten”, vi skal jo nok klare det i fællesskabet, det er jo det vi er flasket op med, og ikke mindst kendt for i vores forening – FÆLLESSKAB og sammenhold!

Desværre har der ikke været de store fælles oplevelser i foreningen, idet vi har vist samfundssind det meste af 2020, og som vi fortsætter med på ubestemt tid endnu. Nu ved jeg godt at foreningens lokale ligger i en ”rød” kommune, og de fleste af os medlemmer ikke må køre ind i kommunen. Men husk når en gang de nordjyske kommuner bliver ”åbne” igen, så er alle medlemmer velkommen til at benytte foreningens lokaler efter eget ønske – men der vil ikke fra foreningens side blive serveret hverken morgenkaffe med brød, eller frokost! Skulle du komme forbi foreningen og have lyst til en kop kaffer eller andet, så skal det nævnes at kaffemaskinen-/køleskabet med drikkevarer og grillen ikke er ”låst” så hvis du som medlem vil benytte en ovenstående faciliteter så er du meget velkommen til det, så længe du smider en mønt i kassen eller betaler via mobilepay. DOG SKAL JEG UNDERSTREGE AT AKTUELLE FORSAMLINGSFORBUD OG RESTRIKTIONER fra staten skal til enhver tid overholdes! (Rengør efter brug og husk at spritte af)

Foreningens nye bestyrelse var samlet til deres første bestyrelsesmøde, og sikke et møde – masser af gode energier og mod på at gøre en ”forskel” til gavn for foreningen og dens medlemmer. Der blev diskuteret på kryds og tværs, der blev delt ”ansvarsområder” og i det hele taget en fantastisk dag med rigtig god stemning.

1. Daglig økonomi og bogføring / kasserer Birthe Jensen / intern revisor Karsten Poulsen

2. Salg af reklamer på trailer etc., samt udlejning af p-pladser / Poul Ole Jensen & Henrik Rytter

3. Nordjysk Veteranrally / Det altid siddende rally udvalg, pt med Annika Nymann som ”forkvinde”

4. Lokale-/bygnings udvalg / Jens Holdorf & Brian Nielsen.

5. Vognpark daglig vedligehold og klargøring / Michael Nielsen, John Nymann & Ole Broberg

6. Værksted etablering og vedligehold / Ole Broberg & John Nymann.

7. Cafeteria & Kiosk / Annika Nymann.

8. Aktivitetskalender & aktivitetsudvalg / Poul Ole Jensen & Annika Nymann.

Den vågne læser vil se at vi i bestyrelsen har valgt at følge opfordringen fra de medlemmer der var stede ved generalforsamlingen og fra vores advokat, om at udpege en intern revisor. Karsten Poulsen blev enstemmigt vedtaget på bestyrelsesmødet, og heldigvis har Karsten også takket ja til opgaven.

Vores bygninger er i skrivende stund i gang med en ”ansigtsløftning”, vi har fået renoveret den sydlige gavl på hallen, vi har fået nye inddækninger omkring vores porte, og ikke mindst har vi snart fået skiftet fuger i det meste af bygningen. Dette var tiltrængte opgaver for at bevare bygningens værdi og holdbarhed.

Der er jo også sket lidt på vores vognpark – Scania T92`ernen er ved at tage form hos Stiholt i Sæby – de har gjort et fantastisk stykke arbejde, bilen er mere eller mindre samlet og er ved at være klar til at blive kørt til syn! Nu genstår der bare ”lidt” maling og klargøring af førerhuset, så er denne skønhed klar til at komme foran foreningens trailer. Det bliver spændende at se det koblet sammen! Chevrolet´ en tager også mere og mere form, det varer nok heller ikke så længe før denne er klar til at komme på vejen, ja ja nu kan man så definere ”længe” som man vil – vi mangler dog stadig noget på selve bilen, og ladet skal desværre bygges om. Vi har haft en tømrer på besøg og han kan ikke rette den nuværende kasse op, således det kommer til at se ordentlig ud. Så vi starter på en frisk og håber selvfølgelig at en del af det nuværende lad/kasse kan genbruges – heldigvis har ”tømmermaj” tilbudt sin hjælp gratis, dog mod at få sit brændstof betalt. (Han kommer fra Sæby, så det bliver heldigvis ikke den store udgift for foreningen)

Mercedes´ en skal have en lille opfriskning på sit lad og lidt andre småting, det håber vi på at komme i gang med i det nye år – vi skal nemlig have sat de a-bukke på ladet af den, så vi også der kan få solgt nogle reklamepladser og den vej igennem skabt indtægter til foreningen.

Resten af vognparken er som i ved fra tidligere nyhedsbreve til salg, og der bliver nu gjort et ihærdigt stykke arbejde fra Frank Nørager, Henrik Rytter og Poul Ole Jensen for at få disse biler-/trailere solgt – så står du som medlem og tænker der er noget du godt kunne tænke dig at købe, så er det nu du skal slå til. Kontakt Frank Nørager 40727376, Henrik Rytter 21619798 eller Poul Ole Jensen på 51565200.

LEV DIT LIV MENS DU HAR DET – LEV DET I STILHELD OG STORM – SE FUGLENE LETTER MOD VINDEN – I MODVIND TAR LIVET SIN FORM.

På vegne af bestyrelsen

Jim Jensen – Formand for DLN