Nyhedsbrev fra formanden

Kære medlem af Dansk Lastbil Nostalgi

Ja, så er det hvis tid til et lille info ”pip” fra formanden – tiden flyver jo afsted, selvom vi ikke kan mødes som vi plejer. Coronaen har stadig magten, der er så mange restriktioner, at man næsten ikke kan finde hoved eller hale i dem. Vi har lukket grænser i hele norden, der er karantæne regler, de fleste butikker i Danmark er lukket, skolerne kører på 1/4 kraft og vi i Dansk Lastbil Nostalgi er mere eller mindre også lukket ned. Det hele er MEGA træls, men som altid viser vi samfundssind og passer på os selv og hinanden – og glæder os over sammenholdet, så vi i fællesskab kan nå i mål med at aflive Coronaen!

Ovenstående bringer mig frem til at understrege – alle foreningsdage er stadig aflyst, og foreningen står ikke for nogen som helst sammenkomster, hverken det ene eller andet sted – ej heller bestyrelsesmøder. MEEENNN heldigvis kan vi alle jo arbejde lidt i kulisserne, så vi er klar til vi bliver ”sluppet fri”.

I Klokkerholm er Transitgården ved at blive ”shinet” op og gjort større – T92`eren er blevet færdig hos Stiholt og på vores eget værksted, den står nu hos maleren, vi har fået lavet vores BBR om, så vi kan spare ca 10.000,00 Dkr om året i faste afgifter, der er sendt sponsor fakturaer ud, og heldigvis har vi stadig en god opbakning på disse, også selvom vi ikke kan give deres reklamer den opmærksomhed, vi ønsker – der er sendt kontingenter ud og rigtig mange af jer har fået indbetalt dette – STOR tak for jeres fortsatte opbakning til foreningen, det viser jo kun, hvor godt et sammenhold vi har om vores hobby!

Dog kan jeg forstå på dialogen, der har været på facebook, at der er nogle spørgsmål til dette års kontingent.

I den anledning vil jeg afslutningsvis igen pointere vedrørende brugen af vores facebook side, om vi ikke alle kan blive enige om, at denne side kun bruges til glade og positive informationer – så som billeder/oplysninger om nye hændelser i foreningen, glade sammenkomster og fælles oplevelser. Og ikke som et debat forum – og dette skal på INGEN måde forstås som om der er noget, der skal hemmeligholdes – men tvært i mod så er vi i bestyrelsen ALTID åben for at besvare spørgsmål, bare smid en af os en mail, og vi skal svare så hurtig og korrekt vi kan.

I ønskes alle et dejligt og coronafrit forår – og jeg håber inderligt at vi alle snart kan mødes igen!

Med venlig hilsen

Jim Jensen – Formand for Dansk Lastbil Nostalgi