Nordjysk Veteranrally 2021

Eftersom forsamlingsloftet bliver ophævet efter 1. august i Danmark, kan vi i rallyudvalget gå i gang med at planlægge Nordjysk Veteranrally 2021, som efter planen afholdes den anden weekend i august, nemlig d. 14 august… og vi glæder os. Vi håber på at kunne gennemføre, og vi arbejder videre, så længe der er den mindste chance for, at det kan afholdes sikkert og efter regeringens anvisninger.  

Der er dog nogle tiltag i forbindelse med Nordjysk Veteranrally som vi gerne vil gøre opmærksom på:  

  • Nordjysk Veteranrally 2021 åbner porten allerede torsdag d. 12 august kl. 16.
  • Det koster 200 kr. at deltage i rallyet (dog max 2 personer pr. bil – der kan tilkøbes ekstra madbilletter, pris 100 kr.) og inkluderer morgen-, middags- og aftensmad om lørdagen, samt garanti for en dag i godt selskab. Alt mad udover dette skal der betales for. 
  • Vi åbner for tilmelding d. 1 maj, og der er tilmelding efter først til mølle princippet – da der er begrænset med pladser, kan der kun tilmeldes en bil pr. medlemskab – det er dog ikke relevant, om du er ejer eller låner en bil. Husk du også kan låne en af foreningens biler. Du vil lørdag morgen modtage en mail med instrukser om tilmeldingen.  

Vi glæder os til at se jer og håber på nogle festlige dage i godt selskab. 

Link til Nordjysk Veteranrallys startside